Sisteme de Alarmare Antiefractie

sisteme de alarmare impotriva efractiei

Sisteme de alarmare impotriva efractiei

Pentru a nu fi surprins de infractori si a va proteja impotriva furturilor si a patrunderilor neautorizate in locuinta sau firma dumneavoastra, sistemele de alarme pentru efractie va asigura securitatea indiferent daca sunteti sau nu prezent in perimetrul protejat.

Daunele provocate de patrunderile prin efractie variaza de la pierderi materiale de diferite valori si pana la violente asupra persoanelor suprinse de catre infractori in locatie. Cea mai buna metoda prin care puteti asigura protectia persoanelor si a bunurilor materiale este instalarea unui sistem de alarmare care sa descurajeze planurile infractorilor prin semnalele acustice si luminoase si sa anunte in timp util fortele de interventie.

De la kituri simple care pot fi construite de oricine fara pregatire de specialitate si pana la sisteme profesioniste instalate de specialisti in domeniu, sistemele de alarmare exista pentru linistea si siguranta dumneavoastra la orice ora din zi sau din noapte.

Criterii de performanta

Calitatea si eficienta unui sistem de alarma sunt determinate de calitatea si tipul senzorilor utilizati, numarul si extinderea zonelor supravegheate, modul de declansare a alarmei si caracteristicile tehnice ale echipamentelor utilizate in cadrul sistemului.

Sistemele de alarmare se clasifica in doua mari categorii in functie de modul de instalare: cu fir si wireless. Principalul avantaj al sistemelor cu fir este reprezentat de costul mai scazut in comparatie cu sistemele de alarmare wireless. Sistemele wireless sunt mai sigure si mai flexibile fiind usor de adaptat la modificari ale spatiului si de extins in caz de necesitate.

Eficienta unui sistem de alarmare antiefractie este imbunatatita prin combinarea cu optiunile de detectie a focului si fumului, cu sisteme de supraveghere video si conectarea la sistemul de comunicatii al unei companii care asigura servicii de interventii rapide.

Componentele unui sistem de alarma

 Centrala de alarmare
 Tastatura de comanda si control
 Detectoare de miscare/gem spart/soc sau vibratii
 Sirene de interior sau exterior
 Modulele de comunicare la distanta
 Acumulatori

Domenii de utilizare

Instalarea unui astfel de sistem de alarmare se poate face in aproape orice locatie, atat la interior cat si la exterior, fiind recomandate in special pentru cladirile de birouri, banci, magazine, depozite, institutii publice, ansambluri rezidentiale si orice locatie pentru care se doreste asigurarea protectiei bunurilor si persoanelor.

Evitati consecintele materiale, fizice si emotionale care insotesc un astfel de eveniment. Aflati care este riscul real la care va expuneti si luati o decizie informata. Siguranta dumneavoastra este importanta! Contactati-ne acum si aflati raspunsurile la intrebarile dumneavoastra.