Confidentialitate

enforce.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor utilizatorilor, inregistrarea si autentificarea pe enforce.ro implica o parola.

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre enforce.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii (acestea numai cu acordul prealabil al utilizatorului).

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catreenforce.ro pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului www.enforce.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

enforce.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adrese de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.enforce.ro. De asemenea, enforce.ro nu divulga datele personale ale utilizatorilor altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul utilizatorului explicit in acest sens.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

enforce.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, unele aspectele de care este interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale oricand.