Sistemele de alarmă nu au încetat niciodată să se bucure de popularitate în rândul celor care caută să isi securizeze locuința sau sediul afacerii. Totuși există concepții perimate care încă descriu sistemele de alarmă ca fiind ineficiente, insuficient de sensibile sau din contră, hypersensibile și mai ales nejustificat de scumpe.
Într-adevăr, nu ar trebui să fii nevoit să îți storci cardul bancar pentru a-ți permite un sistem de alarmă modern și eficient. Noi am alcătuit o listă cu cele mai noi tehnologii în materie de sisteme de alarmă care își merită prețul:
Au apus acele zile când sistemele de alarmă ocupau 3 sferturi din hol și un perete întreg. Acum echipamentele sunt minimaliste, și chiar mai mult, nu necesită o echipă întreagă de ingineri care să ți instaleze sistemul. În anumite cazuri, sistemele pot fi instalate chiar de tine, fără a fi nevoie de ajutor specializat ci de un manual bun de instrucțiuni.
Există anumite sisteme de alarmă care utilizează conexiunea la internet a casei tale pentru a te ține la curent cu starea locuinței. În cazul în care alimentarea se oprește, întrerupătorul de siguranță al bateriei se activează și indică faptul că sistemul poate continua să declanșeze alarme dacă cineva încearcă să pătrundă în încăpere. 3. Alarmele Cerber C52 care elimină monitorizarea prin dispecerat
Cerber C52 este un sistem de alarmă antifurt cu 6 zone complet programabile pe placa de bază, expandabil la 12 prin dublarea și / sau utilizarea zonei tastaturii (fiecare zonă permite conectarea detectoarelor cu contacte tip ND sau NK, recunoașterea sabotajului cu sau fără rezistență la EOL), 2 părți. Partea bună la acest sistem? Poți arma și dezarma din telefon, fără a fi nevoie de ajutorul dispeceratului.
În concluzie, este evident că aceste echipamente își demonstrează utilitatea, securizând casa și, în același timp, eliminând stresul cauzat de alarme hypersensibile sau hiposensibile. Datorită noilor descoperiri tehnologice, sistemele de alarmă sunt ușor de folosit/instalat și pot fi accesate, precum majoritatea smart device-urilor, direct de pe mobil.