Supraveghere Video Permanenta

sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video perimetrala

Serviciile de supraveghere video perimetrala sunt dedicate protectiei exterioare a obiectivelor cu echipamente specifice adaptate pentru operare in orice tip de mediu extern (temperatura, precipitatii, radiatii solare, curenti de aer, etc.) si sub actiunea factorilor perturbatori (animale salbatice, fenomene naturale tranzitorii, etc.).

Recomandata pentru:

 Parcari
 Aeroporturi
 Ferme
 Zone industriale cu hale si depozite
 Ansambluri rezidentiale
 Proprietati private de mari dimensiuni

Functiile sistemului de supraveghere video perimetrala

 Asigura detectia incercarilor de patrundere neautorizata pe toata lungimea perimetrului protejat
 Avertizeaza si semnalizeaza patrunderilor neautorizate catre dispecerat
 Activeaza automat inregistrarea video pentru camerele de supraveghere din zona in care s-a produs incidentul
 Dezactiveaza controlat zonele de acces legal in perimetru si in cazul lucrarilor de mentenanta sau remediere defectiuni

Solutiile de supraveghere video perimetrala se configureaza pe baza evaluarii de risc realizata de evaluatori autorizati pentru a asigura acoperirea tuturor vulnerabilitatilor si considerarea factorilor de risc specifici caracteristicilor fizice ale obiectivului si activitatii derulate in perimetru.

Sistemele de supraveghere video perimetrala includ:

Elemente de monitorizare si supraveghere

 Centrala de alarmare la efractie
 Camere video de supraveghere pentru exterior

Elemente de iluminat pe timp de noapte

Elemente senzitive ale sistemului de detectie perimetrala

 Bariere – cu infrarosu sau microunde, alimentate prin fir sau panouri solare, cu functionare garantata la temperaturi cuprinse intre -35 si 65 grade Celsius si o raza de actiune de 60 pana la 200 m.
 Senzori monostatici cu microunde si detectori de exterior cu infrarosu, microunde sau combinat, cu un unghi de detectie de 90-120 grade, rezistente la temperaturi de -25 pana la 55 grade Celsius si cu o raza de acoperire de 12 m.
 Sisteme cu cablu activ de radiofrecventa

Garduri

 Sisteme cu cabluri tensionate
 Garduri electrice

Supraveghere video auto

Pentru siguranta autoturismelor dumneavoastra, sistemele de supraveghere auto reprezinta o solutie profesionista si extrem de eficienta. Extrem de populare in randul companiilor de transport marfuri si persoane, sistemele de supraveghere video auto si-au dovedit utilitatea in monitorizarea activitatii masinilor si soferilor in timpul programului, precum si rezolvarea incidentelor specifice domeniului de activitate.

Recomandate pentru:

 Camioane
 Taxi
 Maxi-taxi
 Autocare

Camerele video auto sunt de dimensiuni mici si se monteaza in interiorul masinii astfel incat sa acopere toate zonele de interes: zona din fata masinii care supravegheaza elementele din trafic din imediata apropiere, zona soferului, zona pasagerilor, etc. Sistemul de supraveghere video auto include optiunea de salvare a inregistrarilor pe card SD cu blocare de siguranta, GPS integrat si alte functii personalizate la cerere.

Sistemul poate include si camere video montate la exterior care sa permita acoperirea unghiului mort si sa ofere vizibilitate extinsa in trafic prin intermediul monitorului cu receptie si redare in timp real montat la indemana soferului.

Alegeti varianta profesionista si asigurati-va ca investitia dumneavoastra este protejata. Sunati acum pentru mai multe detalii la 0784351551.