Monitorizare Video

Monitorizare Video

Monitorizarea Video are capacitatea de a inlocui cu succes agentii de securitate cu sisteme inteligente. Mai mult, acestea sunt capabile sa realizeze functiile de detectie, alarmare si alertare la parametri superiori fata de cei asigurati prin personalul uman.

Solutia de monitorizare la distanta este ideala pentru posturile de paza perimetrale deoarece genereaza parametri de securitate superiori la costuri mai mici. Monitorizarea video a aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor.

Principiul de baza este acela ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.

Prin solutie video de la distanta se intelege:

cloud-1

Platforma Cloud-based Camere digitale Intelligent analytics

sistemmonitorizare-1

Centre de monitorizare

speaker-1

Sistem speaker

agent-1

Agenti de securitate

Ce este inclus in monitorizarea video?

1. Monitorizare video 24/ 24 ore cu personal dispecer calificat si atestat IGPR a sistemului video instalat in locatia monitorizata

2. Interventia echipajelor auto/moto la patrunderea in perimetru monitorizat al persoanelor straine

3. Patrulare auto a echipajelor in urma unui grafic de patrulare stabilit de comun acord cu beneficiarul

4. Furnizarea de inregistrari video la solicitarea beneficiarului

5. Polita de asigurare

Domenii de utilizare

Instalarea unui astfel de sistem de alarmare se poate face in aproape orice locatie, atat la interior cat si la exterior, fiind recomandate in special pentru cladirile de birouri, banci, magazine, depozite, institutii publice, ansambluri rezidentiale si orice locatie pentru care se doreste asigurarea protectiei bunurilor si persoanelor.

Etapele de implementare a sistemului

• Vizualizarea obiectivului si conectarea la Internet

• Stabilirea impreuna cu beneficiarul a zonelor de interes si a numarului de camere;

• Instalarea sistemului de supraveghere, care poate fi configurat si pentru vedere pe timp de noapte (camere cu infrarosu), atat pentru spatii interioare cat si exterioare

Esti in siguranta cu sistemele noastre de securitate!

Echipa de experti in proiectarea sistemelor de securitate, in monitorizarea alarmelor si in strategia patrularii terestre, se asigura monitorizarea video functioneaza la parametrii necesari pentru a va indeplini toate asteptarile vis-a-vis de acest serviciu.