Monitorizare si interventie

Monitorizare si interventie

Monitorizarea sistemelor de alarmare are rolul de a mentine legatura intre sistemele de alarma conectate si echipajele mobile de interventie, pentru a le mobiliza in caz de alarma. De asemenea, serviciul de monitorizare se refera la supravegherea permanenta a unui obiectiv prin intermediul unui sistem de alarma instalat si conectat la un dispecerat.

Interventia in cazul receptarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati la dispecerat, se face de catre echipajele mobile de interventie rapida, iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, in situatiile in care „fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea prinderii infractorilor si a cercetarii locului faptei.

In celelalte cazuri, dupa prinderea infractorilor, acestia vor fi predati de indata unitatilor de politie competente teritorial”.

De ce Enforce?

Avem capacitatea de a asigura interventia rapida a echipajelor aflate in zona obiectivului. Echipajele de interventie sunt alcatuite doar din agenti calificati profesional ce au in dotare echipamentul necesar pentru a putea gestiona orice tip de situatie aparuta.

In plus, deplasarea in timp util este asigurata de autoturismele ce se pot actiona rapid, indiferent de conditiile meteo sau de teren.

Avantajele utilizarii serviciului de monitorizare si interventie

1. In cazul alarmelor false se continua patrularea și monitorizarea.

2. In cazul alarmelor reale, echipajul de interventie intreprinde primele masuri impuse de natura evenimentului.

3. Alarmele reale sunt transmise, dupa verificare, imediat la Politie sau dupa caz Pompierilor. Asadar, acestia dispun interventia echipajelor specializate proprii la obiectiv, in conformitate cu legea.

4. Interventia se deruleaza intr-un interval de timp extrem de scurt. Astfel este impedicata patrunderea in obiectiv, sustragerea sau distrugerea documentelor, marfurilor sau materialelor aflate in incinta locatiei.

Domenii de utilizare

Instalarea unui astfel de sistem de alarmare se poate face in aproape orice locatie, atat la interior cat si la exterior. Asadar, serviciul de monitorizare si interventie rapida antiefractie este destinat preponderent:

• Proprietatilor private, apartamente si vile

• Cabinetelor notariale, contabile, de avocatura

• Sucursalelor bancare

• Sediilor de birouri

• Magazinelor, localurilor

• Hotelurilor, pensiunilor

• Institutiilor publice, obiectivelor militare

• Unitatilor scolare private sau publice

Enforce este mereu pregatit pentru a face fata oricarei situatii!

Lasa profesionistii sa se ocupe de securitate, pentru a evita eventualele neplaceri provocate de pagubele materiale sau chiar umane.