Despre noi

CINE SUNTEM

Societatea Smart Generation Video s-a constituit in anul 2013 cu misiunea de a oferi solutii integrate de securitate si servicii conexe pentru companii, institutii si persoane fizice. Pentru dumneavoastra si toti cei care simt nevoia sa-si asigure linistea si siguranta prin servicii profesioniste de protectie, intr-o societate in care furturile, vandalismele si violentele se intensifica in mod alarmant.

CE VA OFERIM

Smart Generation Video pune la dispozitie o echipa tanara, bine informata si bine pregatita profesional care va oferi cele mai bune solutii la cele mai bune preturi.
Nevoile clientilor nostri sunt pe primul loc insa pe acelasi nivel de importanta punem si imaginea companiei noastre, de aceea Smart Generation Video ofera un control ridicat al calitatii punand la dispozitie servicii prompte si echipamente de top.

Solutii complete de securitate pentru cladiri de birouri, parcari, magazine, depozite, hale de productie, banci, hoteluri, proiecte rezidentiale, de la cele mai simple obiective si pana la sisteme cu control de la distanta pentru locatii multiple, cu solutii complexe pentru detectie si limitare a accesului.

 Servicii profesioniste complete de la evaluarea vulnerabilitatilor de securitate si pana la instalarea, testare si mentenanta sistemelor de protectie
 Echipamente certificate si testate pentru fiabilitate si performanta garantata
 O echipa formata din specialisti cu experienta in proiectare si tehnica de securitate
 Cele mai bune solutii pentru bugetul dumneavoastra
 Seriozitate si promptitudine

DE CE AVEM NEVOIE DE PROTECTIE

Pentru ca traim, muncim si locuim intr-o societate dezechilibrata din punct de vedere financiar si social, care este alimentata permanent de teama si nesiguranta. Incidentele de securitate au intotdeauna urmari negative si pe termen lung. Este suficient sa se intample o singura data pentru a pune in pericol investitii importante si vieti omenesti.
Nu asteptati ca infractorii sa va demonstreze ca aveti nevoie de protectie. Solicitati o evaluare de risc acum si aflati cat de in siguranta sunteti cu adevarat la munca sau acasa.